Inloggen bankrekening
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Bureau Alert en Beschermingsbewind Twente:
professionele expertise, persoonlijke aandacht 


Beschermingsbewind Twente is opgericht in 2013. Sinds 2017 is de afdeling Bureau Alert hier aan toegevoegd. Bij Bureau Alert en Beschermingsbewind Twente bundelen we onze krachten op het gebied van kennis over curatele, mentorschap en beschermingsbewind.

Bureau Alert is gespecialiseerd in de uitvoering van curatele en mentorschap (eventueel in combinatie met bewindvoering). Persoonlijke aandacht voor de cliënt staat hierin centraal. De expertise van Beschermingsbewind Twente ligt voornamelijk bij bewindvoering en de begeleiding naar een schuldenvrije toekomst.

Voor cliënten en zorgverleners is in de meeste gevallen maar één aanspreekpunt. Veel mensen zijn gebaat bij curatele of een combinatie van mentorschap en beschermingsbewind. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en werken zowel als curator, mentor en bewindvoerder.

Onze werkwijze bestaat uit een grote betrokkenheid bij de mensen om wie het gaat want we zijn ons ervan bewust dat het niet altijd makkelijk is om zaken uit handen te geven. Niet voor de cliënt zelf en ook niet voor diens omgeving. Daarom hechten we grote waarde aan persoonlijk contact en een vertrouwensrelatie, want zo kunnen we onze cliënten het beste van dienst zijn.

Meer weten over het werk van Bureau Alert en Beschermingsbewind Twente? Neem dan contact met ons op. Zijn de genoemde maatregelen te zwaar? Bij In Control verlenen wij ook de dienst van budgetbeheer.

Neem contact op met: