Inloggen bankrekening

Bureau Alert

Laatste Nieuws


Openingstijden en betaalmomenten rondom de feestdaggen

Kerst: Op 24 december vanaf 13.00 uur t/m zondag 27 december 2020 is ons kantoor gesloten. Betalingen die op die dagen gepland staan worden eerder ver...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Wie zijn wij?

Bij Beschermingsbewind Twente B.V. te Almelo (BBT) is sinds januari 2017 een nieuwe afdeling geopend: Bureau Alert.

Misschien kent u de naam Bureau Alert al. Dat kan kloppen. Met Bureau Alert V.O.F. te Haaksbergen is BBT een samenwerking aangegaan. BBT heeft daarom de naam “Bureau Alert” ook in gebruik genomen.

Bureau Alert is dus onderdeel van Beschermingsbewind Twente B.V. maar heeft een aparte administratie, collega’s en werkwijze. Bij Bureau Alert wordt curatele, beschermingsbewind en mentorschap uitgevoerd volgens de visie en werkwijze van Bureau Alert V.O.F. te Haaksbergen.

Nieuwe aanmeldingen voor Bureau Alert zullen vanuit het kantoor te Almelo in behandeling worden genomen.
U kunt mailen naar vraag@bureau-alert.info  of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0546-241155.Bureau Alert is een gecertificeerd lid van de branchevereniging VeWeVe.

TEAM BUREAU ALERT

Marly Wennink

Assistent-vestigingsmanager, curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

m.wennink@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

“Betrokkenheid en persoonlijk contact” 

Sinds 2013 werk ik als beschermingsbewindvoerder en curator, voorheen bij een ander kantoor in Almelo en sinds 2017 bij Bureau Alert. Sinds mijn komst bij Bureau Alert heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid en ben ik tevens als mentor aan de slag gegaan, iets wat ik met veel plezier doe.

Bureau Alert is een kleinschalig kantoor waar betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt een belangrijke rol spelen. Deze aanpak past goed bij mij en daar zet ik mij graag voor in.

Elise Hofmeijer

Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

e.hofmeijer@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

“Begeleiden en sturen om de juiste beslissingen te nemen” 

Al voordat ik aan mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening begon, lag mijn interesse op het gebied van financiële hulp- /dienstverlening. Sinds september 2013 werk ik bij Beschermingsbewind Twente en in de zomer van 2015 ben ik afgestudeerd aan Saxion Hogeschool te Deventer.
Inmiddels ben ik beschermingsbewindvoerder, mentor en curator. Samen met mijn cliënten wil ik graag mijn uiterste best doen om hun financiële, maar ook zeker hun persoonlijke leven weer op de rails te krijgen. Het begeleiden en/of sturen in het nemen van de juiste beslissingen zie ik als een uitdaging. Dat gaat zowel om financiële zaken als over zorg en begeleiding. En dat is bij iedereen anders. Die persoonlijke aanpak is mijn passie. Iedere cliënt heeft andere wensen en behoeften en hierover ga ik graag samen in gesprek.

Karin de Wolf

Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

k.dewolf@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

“Persoonlijke benadering en gedreven samenwerking”

Ik werk alweer enkele jaren met erg veel plezier bij Bureau Alert, nadat ik 18 jaar in de zorg werkzaam was. Het is een erg leuke baan, waarin ik mijn ervaringen vanuit de zorg mooi kan combineren met leuke administratieve werkzaamheden. Bureau Alert staat voor persoonlijke benadering en aanpak. Juist dat vind ik erg belangrijk in het samenwerken met mensen. Met elkaar moeten we de klus klaren en met mijn enthousiaste en gedreven collega’s werken we graag voor onze cliënten.

Sanne Spel

Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

s.spel@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m donderdag

“Goed contact met de cliënt essentieel” 

Voor ik bij Bureau Alert aan de slag mocht gaan werkte ik ruim tien jaar in de hulpverlening. Hier leerde ik hoe belangrijk het is om goed contact met cliënten te krijgen en houden.

Elk mens en elke situatie is uniek. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en om duidelijk te zijn. Voor mij geldt ‘afspraak is afspraak!’, met respect en oog voor mijn cliënten. Dat is waarom ik mij bij Bureau Alert op mijn plek voel. Ik werk in een fijn team waarbinnen ik mijn draai helemaal heb gevonden.

Kim Voorhuis

Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

k.voorhuis@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

''Een stabiele factor''

Van jongs af aan heb ik veel interesse gehad in de financiële hulpverlening. In 2016 (het derde jaar) van mijn opleiding aan het Saxion in Enschede heb ik daarom stage gelopen als bewindvoerder. Dit smaakte naar meer en in hetzelfde jaar ben ik als financieel hulpverlener aan het werk gegaan. In 2018 heb ik mijn diploma Social Worker ontvangen en sinds februari ben ik als bewindvoerder, mentor en curator aan het werk bij Bureau Alert. Samen met mijn vier andere collega’s proberen we de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Voor mijn cliënten wil ik de stabiele factor zijn waar zij op terug kunnen vallen. Ik kijk samen met de cliënt naar mogelijkheden en eventuele hulp die de cliënt daarbij nodig heeft. Eigen regie staat bij mij hoog in het vaandel.

Ingrid Kooiker

Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

i.kooiker@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

''Zeggen wat je doet en doen wat je zegt''

Sinds 1 december 2019 ben ik werkzaam voor Bureau Alert. Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 14 jaar in de zorg gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar bij de RIBW GO.  Na al die jaren zorg, vond ik het tijd voor wat anders, maar wat dan precies.
Naast mijn passie voor zorg en hulpverlenen, heb ik een passie voor cijfers, rekenen en financiën. Door een dag mee te lopen op een bewindvoerderskantoor, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik in de functie van bewindvoerder, mentor en curator, mijn beide passies (zorg en financiën) kan samenvoegen en zo ben ik terecht gekomen bij Bureau Alert.
Ik ben van mening dat mijn kernwaarden, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, aansluit bij onze cliënten en van meerwaarde kan zijn in de samenwerking.


Christina Ergün

Assistent beschermingsbewindvoerder/mentor/curator

c.ergun@bureau-alert.info
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

''Samen met de cliënt het beste van de situatie maken''

In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen bij de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na kennis gemaakt te hebben met diverse gebieden die de hulpverlening te bieden heeft, blijft de financiële hulp-/dienstverlening mij het meest interesseren. Ik heb een positieve houding en in een uitzichtloze situatie zie ik altijd het licht aan het einde van de tunnel.

In de zomer van 2020 ben ik begonnen bij Bureau Alert en streef ik ernaar om samen met de cliënt in gesprek te gaan en het beste van de situatie te maken. De persoonlijke aanpak die Bureau Alert hanteert, past goed bij de manier hoe ik te werk ga.

Onze kernwaarden
• Behandel anderen zoals jezelf behandeld wilt worden
• De cliënt ontzorgen door hoogwaardige dienstverlening
• Doen wat je zegt en hebt afgesproken
• Aanspreekbaar zijn op keuzes en gedrag


Neem contact op met: