Inloggen bankrekening

Mentor in Twente

Laatste Nieuws


Week van het lezen en schrijven

Deze week is het de week van het lezen en schrijven. Zo’n 2,5 miljoen volwassenen hebben moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak missen zij o...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Heeft u veel te maken met zorgverleners en vindt u het lastig om de juiste keuzes te maken én de gevolgen te overzien? Dan kan een mentor in Twente u hierbij helpen. De mentor is een persoon waaraan u alle vragen kunt stellen en waarmee u in gesprek kunt gaan over de zorg die u op dit moment ontvangt. Gaat er iets mis of moet er iets bijgestuurd worden, dan regelt de mentor in Twente dit voor u. Wel zo praktisch wanneer u hier zelf niet meer in staat toe bent.

Raadpleeg onze pagina ‘Mentorschap’ voor een algehele toelichting over mentorschap en de rol van de mentor. Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Wat doet een mentor in Twente precies?

De mentor in Twente houdt contact met u en komt regelmatig langs. U kunt de vragen stellen die u heeft en u kunt aangeven welke aspecten van de zorg wel goed gaan en waar het minder vlot verloopt. De mentor in Twente heeft vervolgens contact met de zorgaanbieders om zo bij te sturen naar uw wens. Daarnaast kan de mentor in Twente u van advies voorzien over moeilijke vraagstukken, ingewikkelde procedures en andere zaken waar u eigenlijk niet alleen voor wilt staan. De mentor in Twente is daarmee de persoon die het leven makkelijker, transparanter en leuker voor u maakt.

Meer informatie over mentorschap
- Stappenplan
- Tarieven

Vandaag uw intakegesprek inboeken

Wilt u gebruikmaken van een mentor in Twente? Dan moet dit goedgekeurd worden door de rechter. We beginnen eerst met een intakegesprek waarna we alles voorbereiden. Wordt het mentorschap goedgekeurd, dan zorgen wij voor een mentor in Twente via Bureau Alert. Boek vandaag nog uw intakegesprek in. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op met: