Inloggen bankrekening

Mentor in Hengelo

Laatste Nieuws


Teambuilding

Beste lezer, Donderdag 23 november en vrijdag 24 november is ons kantoor gesloten i.v.m. teambuilding. De betalingen voor bureau alert worden verstuur...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

De mentor in Hengelo is de persoon die u helpt bij het maken van lastige keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van zorg wanneer u zelf niet goed in kunt schatten wat de opties, mogelijkheden of gevolgen zijn van een bepaalde keuze. Zo makkelijk is het namelijk allemaal niet. Wilt u professionele hulp met een persoonlijke inslag, dan bent u bij de mentor in Hengelo van Bureau Alert aan het juiste adres. Het wordt allemaal net wat makkelijker wanneer u een vertrouwenspersoon heeft waar u mee kunt sparren.

Raadpleeg onze pagina ‘Mentorschap’ voor een algehele toelichting over mentorschap en de rol van de mentor. Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Wat doet de mentor in Hengelo?

De mentor in Hengelo is de persoon waar u terecht kunt met al uw vragen over de zorg die u geboden wordt. U kunt ook aangeven waarmee u tevreden of juist ontevreden bent, zodat de mentor in Hengelo dit bij kan sturen. En wanneer er fouten gemaakt worden, staat de mentor voor u op en zorgt deze ervoor dat er aanpassingen gedaan worden. Ook voor moeilijke vragen of zware beslissingen kunt u terecht bij de mentor die u graag verder helpt met persoonlijk advies en aandacht die u verdient.

Meer informatie over mentorschap
- Stappenplan
- Tarieven

Aan de slag met een eigen mentor

Na een intakegesprek bereiden we de procedure voor omdat het mentorschap goedgekeurd moet worden door de rechter. Na de uitspraak van de rechtbank zullen wij u ondersteunen op het gebied van begeleiding, verzorging etc.

Voordat we hiermee aan de slag kunnen, moet u eerst contact met ons opnemen. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met
Bureau Alert.

Neem contact op met: