Inloggen bankrekening

Mentor in Enschede

Laatste Nieuws


Vacature

Wij zijn een professionele dienstverlener op het gebied van beschermingsbewind, mentorschap en curatele en bieden onze diensten aan vanuit de organisa...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Stapelen de problemen zich op en heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan de mentor in Enschede de juiste optie zijn. Hierbij geeft u niet direct alles uit handen, zoals het beheer over uw financiën, maar u heeft wel iemand die u alle (zorg)vragen kan stellen. Bijvoorbeeld over de zorg die verleend wordt en de opties die u heeft. Dankzij de mentor in Enschede wordt het net even wat makkelijker om het overzicht te houden. Complexe situaties waarbij u niet zeker weet welke gevolgen uw handelingen hebben? Daarvoor klopt u gewoon aan bij de mentor in Enschede van Bureau Alert.

Raadpleeg onze pagina ‘Mentorschap’ voor een algehele toelichting over mentorschap en de rol van de mentor. Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Mentor in Enschede, persoonlijke aanpak gericht op uw situatie

De mentor in Enschede volgt geen standaardplan. Er wordt eerst gekeken naar uw situatie en uw wensen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. De mentor in Enschede komt regelmatig bij u langs om vragen te beantwoorden, om de zorg die u krijgt die u krijgt en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo wordt het niet alleen makkelijker om beslissingen te nemen, het wordt ook allemaal net even wat duidelijker zodat u begrijpt waar het over gaat. De mentor in Enschede houdt daarnaast het contact met de zorgaanbieders en grijpt in wanneer er fouten gemaakt worden. Zo weet u zeker dat het goed geregeld wordt.


Meer informatie over mentorschap
- Stappenplan
- Tarieven

Vandaag nog een mentor inschakelen

Bent u op zoek naar een mentor in Enschede? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we het proces van de aanvraag bij de rechtbank voor kunnen bereiden. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Bureau Alert.

Neem contact op met: