Inloggen bankrekening

Mentor in Almelo

Laatste Nieuws


Bereikbaarheid 26-10-2021

I.v.m. bijscholing is Beschermingsbewind Twente 26 oktober 2021 de gehele dag telefonisch niet bereikbaar. Bureau Alert is tussen 13:30 uur en 16:00 u...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Heeft u hulp nodig van iemand die u kunt vertrouwen met de vragen rond de keuzes die u maakt met betrekking tot uw zorg? Dan is de mentor in Almelo de juiste keuze. Mentorschap moet goedgekeurd worden door de rechtbank. Is dit eenmaal rond, dan zorgt de mentor in Almelo ervoor dat u de juiste zorg krijgt en dat er bijgestuurd wordt wanneer het niet goed gaat. Met regelmatige bezoeken en een goede samenwerking zorgt de mentor in Almelo ervoor dat u er niet langer alleen voor staat.

Raadpleeg onze pagina ‘Mentorschap’ voor een algehele toelichting over mentorschap en de rol van de mentor. Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Wanneer de mentor in Almelo inschakelen?

Wilt u hulp rond de keuzes die u moet maken op zorggebied omdat u de consequenties niet kunt overzien, dan is de mentor in Almelo een goede keuze. In lang niet alle gevallen gaat het om problematische situaties. Ook wanneer u twijfelt aan de juistheid van uw keuzes en u een onafhankelijk persoon wilt kunnen vragen wat het beste is, dan kunt u gebruikmaken van de mentor in Almelo. Deze is er om u te helpen, te begeleiden en bepaalde zaken in perspectief te zetten. Want dat is soms hard nodig.

Meer informatie over mentorschap
- Stappenplan
- Tarieven

Vandaag nog kiezen voor mentorschap

 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rond het mentorschap of wilt u weten wat de mentor in Almelo voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Bureau Alert, zodat wij een intakegesprek voor kunnen bereiden voor uw situatie. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op met: