Inloggen bankrekening

Bewindvoering in Twente

Laatste Nieuws


Vacature

Wij zijn een professionele dienstverlener op het gebied van beschermingsbewind, mentorschap en curatele en bieden onze diensten aan vanuit de organisa...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Geldproblemen, schulden, onoverzichtelijke financiële situaties met meer vragen dan antwoorden. Hulp bij bewindvoering in Twente kan voor u, uw familielid of cliënt de rust en het overzicht geven die nodig is. Op het moment dat mensen niet langer in staat zijn om zelf hun financiën op orde te zetten en te houden, stapelen de problemen zich al snel op. We raden in dit geval altijd aan zo snel mogelijk in te grijpen. Bent u in de problemen gekomen of kent u iemand die niet langer zijn/haar financiën kan beheren, neem dan vandaag nog contact op met ons voor het aanvragen van bewindvoering in Twente zodat we u of die persoon verder kunnen helpen. Op een professionele manier waarbij we op zoek gaan naar oplossingen.

Voor volledige informatie over (beschermings)bewind en de taken van een bewindvoerder raden wij aan de pagina ‘Beschermingsbewind’ te raadplegen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Oplossingen vinden met bewindvoering in Twente

Met bewindvoering in Twente helpen wij u met het zoeken naar oplossingen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het recht op toeslagen en subsidies en zoeken we naar manieren om kwijtschelding te regelen indien mogelijk. Door vooral te kijken naar de oplossingen die we in onze jarenlange ervaring toegepast hebben, weten we hoe we de situatie binnen korte tijd kunnen verbeteren. De kosten worden in bepaalde gevallen gedekt door de gemeente. Indien u hier recht op heeft, dan vragen wij hiervoor een vergoeding aan bij de gemeente.

Meer informatie over beschermingsbewind
- Hulp bij financiën
- Leefgeld
- Informatiefilmpjes en stappenplan
- Tarieven

Geen uitstel, maar handelen

Bij geldproblemen stapelen de zorgen zich vaak snel op. Zeker wanneer de desbetreffende persoon zelf niet in staat is om aan de bel te trekken. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van professionele hulp. Wij helpen u bij alle stappen in het proces en werken direct naar oplossingen toe om de situatie te verbeteren. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert.

Neem contact op met: