Inloggen bankrekening

Bewindvoering in Hengelo

Laatste Nieuws


Gewijzigde openingstijden feestdagen 2023

Op maandag 25 en dinsdag 26 decmeber is ons kantoor gesloten i.v.m. kerst. Betalingen die gepland staan worden verzonden op donderdag 21 december Op m...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Met bewindvoering in Hengelo kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op het moment dat iemand in uw omgeving niet in staat is zijn of haar eigen financiën te beheren. Mentale of fysieke problemen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het afhandelen van geldzaken niet meer vanzelfsprekend is. Bij verslavingen, schulden of dementie is bewindvoering in Hengelo de juist optie voor financiële ondersteuning omdat de betrokken persoon hier zelf niet meer toe in staat is. Wanneer u ons inschakelt weet u zeker dat er gedacht wordt in oplossingen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert gaan graag aan de slag met de zaken om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

Voor volledige informatie over (beschermings)bewind en de taken van een bewindvoerder raden wij aan de pagina ‘Beschermingsbewind’ te raadplegen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.


Wat houdt bewindvoering in Hengelo in?

Met bewindvoering in Hengelo zorgen wij ervoor dat het beheer van financiën weer goed uitgevoerd wordt. Dit houdt onder meer in dat alle rekeningen op tijd betaald worden en dat de persoon krijgt waar hij of zij recht op heeft. Hierbij kunt u denken aan toeslagen, subsidies of bepaalde kwijtscheldingen. Op die manier wordt er een goed dagelijks beheer van de bezittingen en schulden opgezet met een visie voor de langere termijn. Zo kunnen wij u met bewindvoering in Hengelo ook mensen begeleiden naar schuldhulpverlening zodat er een schuldvrije toekomst in het verschiet ligt bij juist handelen. Daarvoor moet wel tijdig ingegrepen worden uiteraard. Hoe langer u wacht, hoe lastiger dit wordt.

Meer informatie over beschermingsbewind
- Hulp bij financiën
- Leefgeld
- Informatiefilmpjes en stappenplan
- Tarieven

Direct professionele hulp inschakelen

 Bij geldproblemen stapelen de zorgen zich vaak snel op. Zeker wanneer de desbetreffende persoon zelf niet in staat is om aan de bel te trekken. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van professionele hulp. Wij helpen u bij alle stappen in het proces en werken direct naar oplossingen toe om de situatie te verbeteren. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert.

Neem contact op met: