Inloggen bankrekening

Bewindvoering in Doetinchem

Laatste Nieuws


Teambuilding

Beste lezer, Donderdag 23 november en vrijdag 24 november is ons kantoor gesloten i.v.m. teambuilding. De betalingen voor bureau alert worden verstuur...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Bewindvoering in Doetinchem is de oplossing wanneer een persoon in uw omgeving niet meer in staat is om zelf de geldzaken te regelen. Dit kan te maken hebben met mentale problemen zoals dementie, maar ook lichamelijke beperkingen kunnen ervoor zorgen dat het niet langer mogelijk is om zelf het beheer op de juiste manier te doen. Met Bewindvoering in Doetinchem nemen wij de financiële huishouding over en zorgen ervoor dat er direct richting oplossingen gewerkt wordt.

Voor volledige informatie over (beschermings)bewind en de taken van een bewindvoerder raden wij aan de pagina ‘Beschermingsbewind’ te raadplegen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.


Wat kan ik verwachten van bewindvoering Doetinchem?

Met bewindvoering in Doetinchem nemen wij het volledige beheer van financiële zaken over zodat er orde op zaken gesteld kan worden. We werken aan oplossingen om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Uiteraard op een professionele manier zodat het voor de desbetreffende persoon zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Ook gaat bewindvoering in Doetinchem op zoek naar mogelijkheden om kwijtscheldingen, toeslagen of bijzondere bijstand aan te vragen om de situatie te verlichten. Daarnaast kan bewindvoering in Doetinchem ingeschakeld worden om mensen richting de schuldhulpverlening te begeleiden. De kosten voor bewindvoering in Doetinchem worden vaak gedekt door de gemeente. Deze vergoeding vragen wij voor u aan.  

Meer informatie over beschermingsbewind
- Hulp bij financiën
- Leefgeld
- Informatiefilmpjes en stappenplan
- Tarieven

Vandaag nog de eerste stappen zetten

Heeft u geldproblemen of kent u iemand in uw omgeving die niet langer zelf zijn/haar financiën kan beheren? Wacht dan niet te lang met het zetten van de eerste stap. Geldproblemen gaan namelijk niet vanzelf weg – zij worden juist erger wanneer handelen uitgesteld wordt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor bewindvoering in Doetinchem. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert.

Neem contact op met: