Inloggen bankrekening

Beschermingsbewind in Enschede

Laatste Nieuws


Gewijzigde bereikbaarheid vanaf juli

Gewijzigde bereikbaarheid vanaf 1 juli 2024 Met ingang van 1 juli 2024 is onze bereikbaarheid gewijzigd. Beschermingsbewind Twente is van maandag tot ...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Beschermingsbewind in Enschede is soms noodzakelijk wanneer men niet langer over zijn eigen financiële zaken kan beslissen. De bewindvoerder neemt het beheer van het geld en de goederen over zodat er een betere basis gelegd kan worden. Met beschermingsbewind in Enschede zorgen wij ervoor dat rekeningen op tijd betaald worden en cliënten het geld krijgen waar zij recht op hebben, zoals toeslagen en bijzondere bijstand. 

Voor volledige informatie over (beschermings)bewind en de taken van een bewindvoerder raden wij aan de pagina ‘Beschermingsbewind’ te raadplegen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Beschermingsbewind Enschede – wanneer de cliënt het zelf niet meer kan

Beschermingsbewind in Enschede wordt voornamelijk ingeschakeld wanneer de cliënt zelf niet langer in staat is om de financiën zelf te regelen. Bijvoorbeeld bij verslaving of psychische problemen is beschermingsbewind in Enschede de juiste optie. Kan een cliënt niet langer voor zichzelf zorgen en worden middelen verkeerd gebruikt, dan kunt u een bewindvoerder van Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert inschakelen die samen met de cliënt kijkt naar de mogelijke oplossingen. Zowel voor de korte als de lange termijn. Uiteindelijk gaat het immers allemaal om de toekomst van de cliënt en dat is waar beschermingsbewind Enschede zich mee bezighoudt.

Meer informatie over beschermingsbewind
- Hulp bij financiën
- Leefgeld
- Informatiefilmpjes en stappenplan
- Tarieven

Direct beginnen met de eerste stappen

Hoe eerder beschermingsbewind in Enschede ingeschakeld wordt, hoe makkelijker het is om de juiste aanpassingen te doen die een groot verschil maken. Wacht daarom vooral niet te lang. Onze bewindvoerders staan klaar om het gesprek aan te gaan met de cliënt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u van plan om vandaag nog een afspraak te maken? Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert.

Neem contact op met: