Inloggen bankrekening

Beschermingsbewind in Almelo

Laatste Nieuws


Week van het lezen en schrijven

Deze week is het de week van het lezen en schrijven. Zo’n 2,5 miljoen volwassenen hebben moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak missen zij o...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Soms is het niet langer mogelijk om zelf de financiële zaken te regelen. Dit kan te maken hebben met problemen die u boven het hoofd gegroeid zijn, of het kan te maken hebben met een fysieke of mentale aandoening. Op die momenten kan beschermingsbewind in Almelo de juiste oplossing zijn. Met beschermingsbewind zorgen wij ervoor dat er weer overzicht komt. Grip op de zaken, zoals de inkomsten en uitgaven – en uiteraard kijkt de bewindvoerder van beschermingsbewind Almelo ook of u wel krijgt waar u recht op hebt.

Voor volledige informatie over (beschermings)bewind en de taken van een bewindvoerder raden wij aan de pagina ‘Beschermingsbewind’ te raadplegen. Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert: persoonlijke aandacht voor mentorschap, curatele en beschermingsbewind.

Oplossingsgericht te werk met beschermingsbewind in Almelo

Heeft u problemen, zorgen en geen overzicht meer? Het is een situatie waarbij het makkelijk is om de problemen te zien, maar uiteindelijk draait het om de mogelijke oplossingen waarmee u wel verder kunt. Onze bewindvoerders in Almelo staan voor u klaar met jarenlange ervaring. Het beheer over uw financiën en bezittingen is in goede handen. In sommige gevallen kunnen we u zelfs verder helpen in de richting van schuldhulpverlening.

Meer informatie over beschermingsbewind
- Hulp bij financiën
- Leefgeld
- Informatiefilmpjes en stappenplan
- Tarieven

Direct aan de slag

Hoe eerder u beschermingsbewind Almelo inschakelt, hoe groter de kans is dat we binnen korte tijd grote stappen kunnen zetten. We vragen u daarom niet te lang te wachten, zodat de problemen niet verder groeien in de tussentijd. Via de pagina ‘Contact’ kunt u contact opnemen met Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert.

Neem contact op met: