Inloggen bankrekening

Vacature mentor/curator

Laatste Nieuws


Vacature mentor/curator

Als mentor beslis je over de verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding van mensen die hun persoonlijke zaken niet meer zelf kunnen reg...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Vacature mentor/curator

We Huren, Vacature, Business, Huren

Als mentor beslis je over de verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding van mensen die hun persoonlijke zaken niet meer zelf kunnen regelen als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke toestand. Als curator doe je dit ook, waarbij je tevens de financiën beheert.

Je communiceert veelvuldig met cliënten en de bij hen betrokken instanties zoals gemeenten, zorginstellingen, rechtbanken en schuldeisers. Naast de telefonische en schriftelijke contacten, bezoek je ook cliënten in hun leefomgeving. Je werkt accuraat en bent in staat om daadkrachtig en rustig alle voorkomende situaties op te lossen.

Functie eisen

- Een afgeronde zorg gerelateerde HBO opleiding, bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Sociaal Pedagogische Hulpverlening

of twee jaar werkervaring als mentor, beschermingsbewindvoerder en curator;

- Werkervaring in de (ambulante) hulpverlening,

- Ervaring met het computerprogramma 2Work is een pré;

- Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

- Sociaal en administratief vaardig;

- Stressbestendig;

In het bezit van een rijbewijs én een auto.

Bureau Alert is een klein kantoor wat onderdeel uit maakt van Beschermingsbewind Twente B.V. Bij ons kantoor speelt betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt een belangrijke rol.

Het dienstverband zal in eerste instantie worden aangegaan voor de periode van 7 maanden (36 uur p/w) met de intentie om dit, bij goed functioneren, om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris zal afhangen van opleiding, ervaring en ontwikkelingsniveau.

Uw motivatiebrief voorzien van Curriculum Vitae kan gezonden worden aan Bureau Alert t.a.v. mevrouw M. Wennink, Postbus 42, 7600 AA Almelo of naar m.wennink@bureau-alert.info.

Geplaatst op 01 Jun 2021

Neem contact op met: